Poiščite svetovanje v začetni fazi

Načrtujete v naslednjih nekaj mesecih kupiti hišo ali stanovanje, vendar vaši načrti še niso izoblikovani? Nudimo vam svetovanje, s pomočjo katerega boste izvedeli kakšen znesek posojila ste zmožni odplačevati in v kakšni višini lahko načrtujete nakup nepremičnine.

Z našim svetovanjem pridobite:

  1. lažji nakup prave nepremičnine,
  2. ugodne kreditne pogoje,
  3. konkurenčna prednost, zaradi izdelanega finančnega načrta.


Nasveti pri nakupu nepremičnine

Lasten dom je pogosto nakup za celo življenje, zaradi česar se je nanj potrebno temeljito pripraviti. Poleg analize in lastnega finančnega načrta, si vzemite čas tudi za pregled nepremičnine. Pri tem je zelo pomembno premisliti o najprimernejšem tipu nepremičnine za vas, si ogledati okolico in stanje nepremičnine ter se informirati o tem, kako je nepremičnina ovrednotena.


Trdna osnova za vaš dom

Več kot dve tretjine najemnikov si želi živeti v lastnem domu in več kot 90% lastnikov je srečnih v svojem lastnem domu. Kljub temu se sanje o lastnem domu ne izpolnijo vsakomur, čeprav bi si na podlagi lastnega kapitala in dohodkov lahko to privoščili.
Za izpolnitev sanj potrebujete trden finančni načrt in pravega partnerja ter svetovalca na vaši strani! Pri nas vam nudimo pregled pravih korakov za optimalno financiranje svojega doma.


Vaša pot do lastnega doma

  • 51% populacije v EU vidi v lastnem domu varnost, saj ne želijo plačevati visokih najemnin, ki si jih ne bi mogli privoščiti.
  • 44% populacije v EU navede ugodne obrestne mere kot razlog za nakup nepremičnine, saj so le­te veliko nižje kot pred leti.
  • 40% populacije v EU ne želi plačevati najemnin, saj lahko z višino najemnine odplačujejo svoj stanovanjski kredit za lastni dom.
  • 31% populacije v EU želi biti neodvisnih in živeti v svojem domu.
  • 25% populacije v EU vidi v svojem lastnem domu varnost, saj verjamejo, da bo kapital v prihodnosti zaradi inflacij in drugih globalnih dejavnikov padal.

Kakšen pa je vaš razlog za nakup lastnega doma? Dogovorite se še danes z našimi svetovalci za brezplačen posvet in osebno analizo vašega finančnega načrta.


Dobra pripravljenost je pot do uspeha

50% ljudi sanja o svojem domu, vendar mislijo, da finančno še niso pripravljeni narediti tega koraka. Da bi se sanje uresničile, je potrebno pravočasno načrtovati svoj osebni finančni koncept.

Nakup namesto najema: v večini primerov se nakup nepremičnine splača zaradi ugodne obrestne mere stanovanjskih posojil, poleg tega pa kot najemnik lahko v prihodnosti računate le na rast najemnin. 

Za pravilno oceno lastnih financ za nakup nepremičnine in iskanje optimalnih pogojev financiranja je potrebno poznavanje kreditnih pogojev. Finance24 kot finančni strokovnjak vam zagotavlja celovito svetovanje pri financiranju vašega lastnega doma.


Glavni koraki pri financiranju

1.) Pravočasno strokovno svetovanje je dobra naložba za prihodnost
Dober nasvet je na samem začetku neprecenljiv! Naši strokovnjaki vam bodo pomagali že v prvi fazi vaših planov, ko še premišljujete ali si lahko nakup nepremičnine sploh privoščite. Z našim »pravočasnim svetovanjem« vam nudimo brezplačen izračun vaše finančne sposobnosti in raziskavo stanovanjskih posojil.

2.) Skupaj poiščimo pravi dom za vas
Ne glede na to ali želite svoj dom kupiti ali graditi, so vaše osebne želje ključnega pomena, mi pa vam pomagamo doseči vaš željeni cilj. Več informacij o nakupu ali gradnji nepremičnine dobite pri našem strokovnem svetovalcu Finance24. 

3.) Dobro razmislite o vašem finančnem načrtu 
Že v zgodnji fazi razmislite, kako bi vaš finančni načrt moral izgledati in pridobite koristne nasvete naših strokovnjakov. Pri tem je pomembno, da izberite pravo višino mesečnega obroka, pravo višino kredita, dolžino kredita ter ugodno obrestno mero. Naši strokovnjaki se veselijo sodelovanja z vami, saj bomo lahko le s skupnimi močmi poiskali optimalno obliko financiranja za vas.

4.) Dokumentacija, ki je potrebna za odobritev kredita
Seznam zahtevanih dokumentov lahko dobite pri našem svetovalcu, saj bomo le tako lahko hitro in kvalitetno uredili pravi kredit za vas.

5.) Zaključek pogodbe z finančno institucijo
Takoj, ko z vaše strani pridobimo vse informacije in potrebno dokumentacijo, izbira prave finančne ustanove za pridobitev kredita ne bo težka. Celovita primerjava ponudnikov nam omogoča, da se bomo skupno odločili za najboljše posojilo po vaši meri. Naši svetovalci vam bodo stali ob strani z nasveti od prvega kontakta do izplačila posojila.

6.) Podpis pogodbe o nakupu nepremičnine
Z našo pomočjo boste brezskrbno podpisali pogodbo o nakupu nepremičnine.

Prihajajo nove ponudbe!

V bodoče vam bomo ponujali tudi ostale nove storitve:

1. Zavarovanja

2. Depoziti