Naša vizija

Nekatera pravila v življenju so zelo preprosta: kdor zna primerjati, lažje najde pravo ponudbo. To je temelj Finance24. Z našo platformo, ki smo jo razvili po nemškem načinu trženja lahko primerjamo vse ponudbe naših partnerjev in za vas izberemo najboljše pogoje. Naša vizija je zbrati vse produkte bank, zavarovalnic in finančnih institucij v Sloveniji ter jih vključiti v našo platformo za primerjavo. Naši svetovalci so strokovnjaki za stanovanjska posojila, zavarovanja in finančne naložbe ter vam bodo lahko detaljno razložili vsako ponudbo.  

Naš princip poslovanja

Po principu nemških in drugih zahodnoevropskih tržišč nam je najpomembnejša preglednost ponudb finančnih produktov. Iz tega razloga se že vnaprej pogajamo z bankami, zavarovalnicami in drugimi finančnimi institucijami glede splošnih pogojev poslovanja, ugodnih obrestnih mer, mesečnih obrokov in stroškov. Poleg tega pa imamo zaradi obsega naših ponudb in posredništva možnost doseči boljše pogoje za vas kot bi jih lahko vi kot posameznik. 

Naše delovanje

Delujemo neodvisno in avtonomno od bank, zavarovalnic in drugih finančnih institucij. Naša platforma upošteva več kot 1.000 kriterijev za vsak produkt naših partnerjev. Z vpisom vaših osebnih podatkov se podatki filtrirajo in na koncu ostanejo samo ponudbe, ki so primerne za vašo trenutno življenjsko situacijo. Obenem pa vam bodo naši strokovni svetovalci pojasnili zakaj in kateri podatki so relevantni, da bi tako boljše razumeli postopke. Na koncu vam bomo vsako ponudbo razložili in še osebno preverili njeno točnost.

Kako vam lahko pomagamo

Za osebno ponudbo nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte, telefonsko ali preko obrazca na tej spletni strani. Vpišite svoje osebne podatke, želje in kdaj ste dosegljivi. V roku 24­ih ur vas bo eden izmed naših strokovno usposobljenih svetovalcev poklical in se z vam dogovoril za nadaljnje korake. Lahko pa se dogovorite tudi za osebno svetovanje, kjer boste imeli priložnost pogovora z osebnim svetovalcem in skupaj z njim izbrati najboljšo ponudbo za vas.